Einrichtungsverkauf

Erstens kommt es anders, und zweitens als man denkt!

Wegen eines vor einem Jahr noch unvorhersehbarem Ortswechsels werde ich die Wohnung auflassen und Teile meiner Einrichtung wieder verkaufen. Darunter befinden sich ein 180×200 Tatami Bett mit 160×200 Baumwolle/Naturlatex/Kokos Futon, mit kleinem Beistelltisch und grünem Wandfuton

Tatami Bett mit Futon

und der nette 80×80 große Esstisch “Brown Sugar” in amerikanischer Nuß.

Brown Sugar Tisch

Brown Suger Schleifspur

Falls Interesse an diesen beiden Teilen besteht, bitte hier ein Kommentar hinterlassen oder einfach mit mir in Kontakt treten.

Ähnliche Beiträge

204 Responses to “Einrichtungsverkauf”


  • For det andre bidrar den restriktive inntakspolitikken til at medlemsmassen forblir liten. Før det igjen hadde Kjersti Tysse Plätzer gått inn til årsbeste i på 3000 meter,marc jacobs vesker, uten å ta seg ut. Roberto Benedetto har de to siste ledet en etterforskning av Ferrari,mbt sko, som gjentatte ganger er beskyldt for ha hjulpet ut dope seg. «Chippen» vil få samme lønn som tidligere, 30 millioner svenske kroner i året, og i tillegg event

  • Browse, add, and rate Channels from more than dos con cero streaming
    channels offered in the Roku Channel Store.

  • Hurrah! Finally I got a webpage from where I be able to genuinely obtain helpful information regarding my study and
    knowledge.

  • Ine innrømmer at hun var i tvil om hun skulle invitere pappa når Pelbo hadde på klubben Blå i Oslo. Bjørnsons begravelse skjedde på statens bekostning. Han påstår også at loven gir de store forlagene det de vil ha. Dessuten er fortellerens stemme et forsøk på forståelse av egen ulykke, i tillegg til at den skildrer et menneskes høyst private helvete. Norges siste unionsAVSATT OG OPPLØST. The attacks appeared immediately after

Einen Kommentar hinterlassen